Legend Club


Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

 
View unanswered posts
 Forum TopicsPosts
Last Posts
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

PERHATIAN!!~

SILA AMBIL PERHATIAN!!~ sila buka runagan ini terlebih dahulu sebelum memasuki ruangan yang lain, mungkin ada sesuatu yg ingin diberitahu semua

Moderator: Hate
00
No new posts

Sesi Suai Kenal

Sampaikan salam perkenalan anda dan diri anda, supaya ahli Legend yang lain kenal anak sapa laa nie ya!, jgn lupa letak link myspace skali.. ^_^

Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
6453Fri Jul 25, 2008 2:57 am
LAYLA salam perkenalan
No new posts

Warung Kopi Legend

Membicarakan topic dan perkara-perkara bebas mengenai pelbagai hal dan rencana, seperti membalas komen, bertanya khabar, kutuk mengutuk, puji memuji dan sebagainya!!
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
241101Thu Oct 07, 2010 3:03 am
Designer hangbags Jordan has since sought
No new posts

Gambar Korang

korank nak letak gambar ape yg utk dikongsi secara beramai2 boleh disini.. letak ar gambar ape korank nak letak.. ^_^

Moderator: Hate
129Fri Jul 25, 2008 3:11 am
LAYLA Tibe-tibe je aku terasa hensem!
No new posts

Forum dan Perbincangan

Membincangkan masaalah2 dalaman atau luaran yang perlu di debatkan atau disimpulkan atau dibincangkan bersama.. dirunagn ini.. pendapat anda amat penting sekali

Moderator: Hate
453Fri Jul 25, 2008 3:15 am
LAYLA Cube bagi cara untuk kita majukan forum.
No new posts

Berita Panas Legend

Hantarkan gosip2 liar dan cerita2 panas anda disini untuk dikongsi bersama.. asalkan tidak berunsurkan mengutuk mengumpat dan meyakitkan hati team Legend yang lain k? Legend Club ske citer2 panas nie!
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
2173Fri Jul 25, 2008 3:09 am
LAYLA Gosip Panas bulan Februari
No new posts

Aktiviti Legend

Segala info2 terkini tentang xtvt Legend akan disiarkan disini, atau sesiapa yang ingin menjemput team Legend ke rumah terbuka, majlis keramaian, majlis hari jadi, majlis kematian dan majlis perkahwinan, boleh laa jemput kami. Letak nama dan nombor phone ya!
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
121Fri Jul 25, 2008 3:23 am
LAYLA AKTIVITI BULAN 7 [FUTSALL]
No new posts

Ruangan Nasihat

Cerita2 yang membawa kepada nilai2 positif dan kearah keagamaan digalakkan supaya kita menasihat diri kita sendiri dan juga team Legend yang lain
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
222Thu Oct 07, 2010 8:28 pm
Designer hangbags Louis Vuitton handbags
No new posts

Iklan, Promosi dan Publisiti

Sapa yang ada picture baru ker, page baru edit ker, atau bertukar ke myspace baru ker.. boleh hebohkan disini..! ruangan ini khas untuk mereka yg sukakan publisiti dan promosi ^_^
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
463Thu Oct 07, 2010 8:29 pm
Designer hangbags AVACS LIVE CHAT
No new posts

Cadangan & Kritikkan

Segala idea2 anda sila laa curahkan sini, kami takkan sia2kan nya, percaya lah..! kalau nak kritik, berilah kritikkan yg membina kita semua k?
Moderators: iqman, babyAdeline[Legend], Hate
330Thu Oct 07, 2010 8:28 pm
Designer hangbags BILA MAU BUAT NEW WEB ?
No new posts

Download

Ruangan untuk berkongsi ape2 jenis softwere atau hardwere atau lagu ker atau rumah ker kete ker atau ape sahaja!!
Moderator: Hate
487Wed Jun 20, 2007 12:08 am
azira_31 (legend) The latest sofware 2007
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Trash

Tong Sampah..~ kat sini semua topic2 yang dah basi.. yg dah tak laku akandi kumpulkan disini untuk dilupuskan di tempat pelupusan sampah!!
Moderator: Hate
1717179Tue Jul 03, 2007 8:36 am
azira_31 (legend) Pencalonan Anugerah Legend 2006 (AL 2006)
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Who is online?
Who is online?Our users have posted a total of 9211 messages
We have 236 registered users
The newest registered user is janehea
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
Most users ever online was 16 on Sat Jun 09, 2007 7:17 am

Registered Users: None
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legend :   [Administrator ]   [ Moderator ]

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked