Legend Club

Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Cube bagi cara untuk kita majukan forum.

Go down 
AuthorMessage
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 32
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Thu Jun 14, 2007 4:41 am

User yg register da ade 152. Tapi yg mengepost ade dlm 20 orang je..yang join 4 orang je..
teruk benor la.. cane nak wat neh wey... bagi la idea2 bernas korang tuh sket..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Thu Jun 14, 2007 8:43 pm

saye join!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jun 15, 2007 12:19 am

lorr....
sy pn dah join jgk nieyh...adesss.....
care2 nk kasik lbey hngat eh???
hmmm....
hikhik...
buatla pertnadingan sape plg aktif kat forum dpt hadiah...
sure2 org nk adiah...ahaks...tol x??? lol!
hehehhe..... geek
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jun 15, 2007 12:41 am

pas tu kaka hajar kene topup kan sume ahli legend!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jun 15, 2007 1:19 am

topupkn sume ahli legend????
aiyaaaaa.....
mcm ni....
gulung tikarla akak....
adeh....majulah bgse utk negara....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jun 15, 2007 5:35 am

Sewalah satu pngangkutan bgi member legend yg xder knderaan.
Wat lah tabung bersamamu/tabung khas tuk group legend.
Dengan duit yg dikumpulkan 2 bolehlah kita gunakan spt. bercuti kt Langkawi,ada perjumpaan ahli...
kan senang.Apa cam cadangan gue...??
Back to top Go down
View user profile
Sepet
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 1098
Age : 32
Registration date : 2006-10-09

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jun 15, 2007 9:31 am

idea hajar bernas..

hahahah!!

kita akan kasik hadiah sapa yg aktif forum..!!

so.. rugi laa sapa yg tak datang gath nanti!

^_^

_________________
Pengemis Cinta Ilahi
www.myspace.com/iqman
Back to top Go down
View user profile http://legendclub.editboard.com
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Sat Jun 16, 2007 11:53 pm

hikhikhik...
bernas ke???
maceh..
ehek ehek ehek...Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 32
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Sun Jun 17, 2007 8:42 pm

erm..
tapi cam kurang je..

aku rase kalo ade topik2 g menarik perhatian pn bst gak..
neh x abes2 topik kentut, pakpandir.. ades!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
babyAdeline[Legend]
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1135
Age : 32
Localisation : BANDAR BARU SENTUL
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Sun Jun 17, 2007 11:13 pm

dah tu..
topik dah basi..
buang jer la ...

_________________
x. baby adeline .x
www.myspace.com/adeline86
Back to top Go down
View user profile http://mrsme69.fotopages.com
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Mon Jun 18, 2007 12:19 am

he...=)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Tue Jun 19, 2007 9:56 am

cadangan azie tue mudah2an di pertimbangkn...
maklumlah kesian la kt ahli yg bru join and kwasan umh dah lah jauh2...

so kalau ader kerjasama/tabung khas legend,kita dapat gunakan tuk mnde2 yg. b'faedah spt menyewa sebuah knderaan bgi ahli legend yg duk jauh/tiada knderaan.

wang selebihnya,kita boleh gunakan tuk p'jumpaan ahli/b'cuti ke mna2 saja.Terpulang kpd president/ahli legend tuk mnerima cadangan sya ini.

Ini opinion azie je...
Back to top Go down
View user profile
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 32
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Thu Jun 21, 2007 3:50 am

ouh..
itu kite dah bincang da..
tapi x menjadi sebab komitmen kurang.

masalah skrg neh..
tajuk len. apsal citer mende len?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Thu Jun 21, 2007 8:16 am

hmmm...a'ah....hajaR stuju ngan ab...kdg2 tjuk tu dah jdik mcm tmpat mngarut n mcarut dah....Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Sun Jun 24, 2007 2:24 am

kalau dah bincangkan baguslah.
Back to top Go down
View user profile
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 32
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Dec 14, 2007 6:45 am

bincang je tapi ta buat..
ahah
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
SiLeNce
Newbie Legend
Newbie Legend
avatar

Male
Number of posts : 90
Age : 28
Localisation : TeMeRLoVe , PaHaNg
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Sun Jul 13, 2008 1:07 pm

g promote kat TV3, astro, TV9, TV8, stesen redio, sinar harian, metro, buat poster, tampal poster kat bas, dan bagai2 ag ..

ha ..

kreatip dan inobatip x idea aku ..

kekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/hardcorex
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   Fri Jul 25, 2008 3:15 am

kite x der sponsor.!(iklan celcom)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
Sponsored content




PostSubject: Re: Cube bagi cara untuk kita majukan forum.   

Back to top Go down
 
Cube bagi cara untuk kita majukan forum.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cara Packing Ikan Arwana untuk kirim ke Luar Kota
» CARA MEMILIH ANAKAN IKAN ARWANA
» [ASK] Sitrun untuk kolam ikan semen 3MX2M
» Cara mudah merawat discus
» Cara membuat diy protein skimmer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legend Club :: Forum dan Perbincangan-
Jump to: