Legend Club

Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah

Go down 
AuthorMessage
Adib

avatar

Male
Number of posts : 21
Age : 28
Registration date : 2007-04-11

PostSubject: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Wed Apr 11, 2007 1:31 am

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah ayer..

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bdksempoi
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Thu Jun 14, 2007 5:47 am

senang kate. x yah pakai seksi..ukay.^_^
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Fri Jun 15, 2007 4:29 am

ish2...no komen...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Fri Jun 15, 2007 5:08 am

fening2 nk ckp apo ni da...??
pale pon sudah blur ma...
ikut msing2 punya citarasa oooowooo...
sindri mau ingat arr...
Back to top Go down
View user profile
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 32
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Sun Jun 17, 2007 8:12 pm

waakaaka!
ape tuh buah buahan!
adoi
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Sun Jun 17, 2007 11:50 pm

nga2de eh???
wat2 x taw lak....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 4:11 am

suke nyew org tu kalau bab mcm neh....=_="
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 8:49 am

tau xpe.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 9:15 am

tetibe jer kuar buah-buahan...
apo kes ni...??
ngeee...
Back to top Go down
View user profile
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 8:38 pm

........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 11:18 pm

adeh...tatau mo ckp apa maaaaa.....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Tue Jun 19, 2007 11:45 pm

owh ab jual buah2an kt tepi jln...
ayak azie bkin cita sensasi punya...
alak talak olang mau bli ab punya
buah2an...??
hahaha...
jah2..
Back to top Go down
View user profile
SiLeNce
Newbie Legend
Newbie Legend
avatar

Male
Number of posts : 90
Age : 28
Localisation : TeMeRLoVe , PaHaNg
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   Sun Jul 13, 2008 1:00 pm

pakai bikini bottom jerk suda ..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/hardcorex
Sponsored content




PostSubject: Re: Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah   

Back to top Go down
 
Wong Ah Beng Di Pusat Beli Belah
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tempat hunting ikan Cichlid
» Contoh/Stok Aquarium& Meja Pravaha Aquarium
» PROMO CLOWNFISH PREMIUM HARGA SUPER MURAH
» PELET LOHAN HEAD & RED UP
» Jual Arwana Golden Red RTG 12-13 cm Kualitas Export, ada sertifikat dan chip

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legend Club :: Warung Kopi Legend-
Jump to: