Legend Club

Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)

Go down 
AuthorMessage
babyAdeline[Legend]
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1135
Age : 32
Localisation : BANDAR BARU SENTUL
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   Sat Feb 17, 2007 3:46 am

Assalamualaikum....

Hai sume... nak interframe la pulak...
saya nak cerita pasal pengalaman saya bercinta jugak..
saya ni muda remaja, umur dah 21 and still single.. tak jadi masalah le... tapi yg masalah nye, bila kaum hawa ni dah matured & kerja stabil, ada pulak kaum adam yang nak mengambil kesempatan dgn "kestabilan kewangan" kaum hawa...

Tahun lepas, saya ada declare kapel dgn sorg boyl ni.. tahap gaji kitorang ni berbeza.. dia tak besar mana pun.. tapi waktu nak berkenal2 belanja sakan, bila dah kapel mintak belanja pulak.. apehal?? pastu nak call pun suruh saya call balik.. kredit abis! ada jugak beberapa kali mintak reload phone!!
waktu tu saya yg pemurah ni ikut jugak... bukan pasal apa, sayang n nak jaga ati..(nak tgk sejauh mana..) tapi jauh jugak.. hingga dlm hati nekad kalau sekali boyni buat hal, saya angkat kaki!! bukanya tak sayang dia, tapi kalau bercinta ni berkorban le sesama.. jgn lelaki jer.. baru couple dah mintak2 duit...!

satu hari ditakdirkan Tuhan, boy ni buat hal ngan girl (mybe exgf).tak sampai setahun kami bercouple, kot2 la tak cukup apa yg diberi bgtau la...terasa la gak..kita tak bahagiakan dia..ini leh lak g jumpe exgf dia..buat saya jeles..stakat g jumpe takpelah..ni dah overnight 2-3 malam nak jadi ape????saya putuskan..nekad!! (alasan pasal dia curang le.. tak le memalukan dia sgt...) tak nak le membazir masa bujang n duit ngan boy camni..

yang menjadi tanda tanya ni, kenapa mesti kaum hawa tanggung mereka?? tak boleh ke kalau belanja sesama 50/50-70/30? dia tak sedar ke perangai dia tu? ke tak kisah buat2 bodo je? buat malu je tau..zaman sekarang ni perempuan n lelaki keja, tak semestinya wanita kena tanggung pompuan semua.. tapi kalo pompuan tanggung lelaki? Lagi tak sesuai!!! kalau dia tgh susah atau bermasalah, takpe la.. tapi takkan memanjang je susah tu.. ye tak? satu perkara yang saya pelajari drp pengalaman ni, boy (tersebut) takkan berubah!!! nasihat saya pd kaum hawa kalau ada boy dah tunjukkan perangai camtu di awal perhubungan, cepat2 blah!! duit tu lebih penting drp cinta sorg boyl yang suka pakai duit pakwe pastu curang kat pakwe pemurah ni.....(Kalo boy tgh study tu tak pe laa...nie dah berkerja..kikis duit lak)

Metalrialistik fantastik bombastik plastik gedikkkkk....NYAMPAH AKU!!!

_________________
x. baby adeline .x
www.myspace.com/adeline86
Back to top Go down
View user profile http://mrsme69.fotopages.com
bapak
Otai Legend
Otai Legend
avatar

Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : Gombak ( Greenwood Parking )
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   Sun Feb 18, 2007 10:25 am

ntah aku pon nyampah...
Back to top Go down
View user profile
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   Wed Feb 21, 2007 3:23 am

busannyer..
har2..
Back to top Go down
View user profile
babyAdeline[Legend]
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1135
Age : 32
Localisation : BANDAR BARU SENTUL
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   Wed Feb 21, 2007 4:33 am

bosan?

_________________
x. baby adeline .x
www.myspace.com/adeline86
Back to top Go down
View user profile http://mrsme69.fotopages.com
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   Fri Feb 23, 2007 4:47 am

har3...
geram lor..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)   

Back to top Go down
 
Diari WATnita dgn pasangannnyer(Luahan hati sanubari)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legend Club :: Trash-
Jump to: