Legend Club

Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 antara TNB dan LILIN

Go down 
AuthorMessage
babyAdeline[Legend]
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1135
Age : 32
Localisation : BANDAR BARU SENTUL
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: antara TNB dan LILIN   Sat Feb 17, 2007 3:20 am

Terlambat sebulan


Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan. pada suatu malam si
isteri memeluk leher suami dengan nada manja seraya berkata, " ayang,
period i dah lewat sebulan, tapi i tak boleh nak pastikan lagi sebab
kita kena gi check kat doktor."

Si suami yang teramat gembira tu pun berpakat dengan isterinya untuk
tidak emberitahu sesiapa pun tentang perkhabaran gumbira ini sehingga
ianya benar2 pasti.

Pada suatu hari, pasangan ini di datangi oleh pegawai dari TNB kerana
terdapat tunggakkan dalam pembayaran bill elektrik rumah mereka.
Pegawai TNB tu pun berkata " ini rumah En. Mahpus ker?" "iya, saya ni
isterinya. ada apa encik"

Pegawai TNB tu pun berkata, " Puan, ni dah sebulan lewat, saya dah tak
boleh tunggu ni, nanti boss saya marah."

Dengan nada terkejut, si isteri itu pun membalas balik cakap pegawai
TNB tu." APA??? Macam mana pulak encik tahu yg saya ni sebulan lewat???"

Pegawai TNB tu pun dengan selamba menjawab " ala puan, ni kan zaman IT,
semua tu ada dalam komputer dan kita boleh check Online"

Kata-kata pegawai TNB tu membuatkan si isteri tu lagi terkejut.
"APAAA????Saya lewat sebulan pun awak semua boleh tahuuu??? "

Pegawai TNB tu pun mententeramkan keadaan" Relek puan, puan ni baru lewat
sebulan, ada yg lagi teruk, lewat 5-6 bulan"

Si isteri yg terperanjat beruk dengan kenyataan pegawai tu pun
berkata, nanti saya bincang dengan suami saya..lalau pegawai TNB tu pun
beredar dari situ..

Keesokkan harinya, selepas si Mahphus ini di beritahu oleh isterinya,
dia pun naik berang dan terus ambik cuti dan pergi ke kedai TNB yg
berdekatan..

Dengan tanpa menghiraukan pegawai-pegawai TNB yg ramai di situ, dia pun
memekik seraya berkata "Apa korang ni, isteri saya sebulan lewat pun
nak heboh2 ke dalam internet. awak ni semua yg berkeluarga tak pernah
lewat sebulan kerrrr????!! bisness apa korang buat niii?? nak kena saman
kerr???

Lalu pegawai yg datang kerumah si Mahphus ni berdiri dan
mententeramkan keadaan. "sabar encik, sabar encik. apa susah, kalau cik nak
settlekan perkara ni, bayar je..." kata-kata pegawai TNB tu membuatkan si
mahphus naik berang.
> > >
"APAAA?? nak bayar korang? belahhhh lahh...."

Lalu pegawai TNB tu pun cakap " kalau macam tu, Kita terpaksa potong
encik punya..........."

Si Mahpus mencelah " apa??? potong??? abih tu isteri saya di rumah nak
pakai apaaaaaa???

Pegawai TNB tu pun cakap " nampak gayanye..ISTERI ENCIK KENA PAKAI LILIN
AJERRRLAAAAAAAA"

???????????????????.....................

_________________
x. baby adeline .x
www.myspace.com/adeline86
Back to top Go down
View user profile http://mrsme69.fotopages.com
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Wed Feb 21, 2007 3:13 am

huh..??
:'(
Back to top Go down
View user profile
bapak
Otai Legend
Otai Legend
avatar

Male
Number of posts : 562
Age : 32
Localisation : Gombak ( Greenwood Parking )
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Thu Mar 29, 2007 7:43 am

hehe Smile
Back to top Go down
View user profile
LAYLA
Model Legend
Model Legend
avatar

Female
Number of posts : 693
Age : 29
Localisation : Batu Pahat, Johor
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Sat Apr 07, 2007 2:28 pm

hahahhaa..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/namipiece
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 33
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Mon Apr 09, 2007 3:57 am

wakaka.
x skola punye suami isteri.
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Sun Apr 15, 2007 7:11 am

uuiksssss...
Back to top Go down
View user profile
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Sun Jun 17, 2007 9:20 am

????apenye azie???
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
Hate
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1182
Age : 33
Localisation : Key L
Registration date : 2006-10-16

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Sun Jun 17, 2007 7:40 pm

adakah pendapat saye tersebut salah?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abnakal
sitidr
Legend Crew
Legend Crew
avatar

Female
Number of posts : 258
Age : 31
Localisation : Puncak Alam , Sgor.
Registration date : 2007-01-13

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Mon Jun 18, 2007 12:14 am

btol la pndpt ab tu...adesss....Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sitidr
SiLeNce
Newbie Legend
Newbie Legend
avatar

Male
Number of posts : 90
Age : 29
Localisation : TeMeRLoVe , PaHaNg
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   Sun Jul 13, 2008 1:03 pm

ala ..

pakai cahaye bulan ag beh ..

ALLAHUAKBAR !!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/hardcorex
Sponsored content




PostSubject: Re: antara TNB dan LILIN   

Back to top Go down
 
antara TNB dan LILIN
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legend Club :: Warung Kopi Legend-
Jump to: