Legend Club

Legend Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Cd Pe Niy...?

Go down 
AuthorMessage
babyAdeline[Legend]
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1135
Age : 32
Localisation : BANDAR BARU SENTUL
Registration date : 2006-10-10

PostSubject: Cd Pe Niy...?   Wed Feb 07, 2007 4:35 am

Seorang remaja memainkan CD terbaru penyanyi wanita popular.. dan menaikkan volume hi-fi set setinggi-tingginya.. tiba-tiba ayahnya masuk dari pintu depan.

"Oh, Ayah," tegur remaja tadi.

"Pernah tak dalam hidup Ayah.. mendengar suara yang semerdu penyanyi ini?"

Ada sekali," ayahnya menjawab

"Ketika itu ayah masih kanak-kanak.. terdengar bunyi sekumpulan kambing menjerit dilanggar sebuah kereta ditengah jalan raya.."


WIFE ILANG
Pada 1 hari, Fahroe pergi je One Utama dgn wife dia, Wife dia pergi ke bahagian makanan, fahroe gi tengok2 CD kat Speedy Video sebelah tu je.

Entah macam mana, fahroe terjumpa sebol (kawan fahroe),
sembang2 la kejap pasal linux. Then fahroe pun blah, gi makan kat food court, fahroe pun cari le wife dia. cari punya la cari, tak jumpa.

Then fahroe nampak 1 salesgirl yg cun gila kat bahagian jual rokok tu. then dia pergi ke arah salesgirl tu.
"Assalamualaikum , Wife saya hilang, boleh saya bersembang dgn awak dlm lebih kurang 5 minit"
kata fahroe ke salesgirl cun tu. "Apasal pulak ?" salesgirl tu tertanya2.fahroe jawap... .
"Tak tau la, tiap kali saya cakap dgn pompuan cantik, wife saya muncul je"




sakit gigi
Suatu malam.. seorang lelaki pergi menemui doktor gigi untuk mencabut gigi grahamnya yang rosak. Badannya besar tapi sangat takut dengan jarum suntikan.


Waktu si doktor mahu menyuntik.. lelaki tadi berkata.." Doktor.. tolong jangan suntik, saya takut!". Mengetahui pesakitnya jenis penakut lalu doktor menawarkan segelas air ubat untuk diminum agar rasa takutnya berkurang. Lalu si doktor berkata... "Bagaimana, anda sudah lebih berani sekarang?". Lelaki menjawab.. "Iya.. sekarang saya merasa lebih berani... Siapapun yang menyentuh gigi saya akan tau akibatnya

_________________
x. baby adeline .x
www.myspace.com/adeline86
Back to top Go down
View user profile http://mrsme69.fotopages.com
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Thu Feb 08, 2007 1:33 am

har3...
Smile
Back to top Go down
View user profile
fYnaz_cUte
Otai Legend
Otai Legend
avatar

Female
Number of posts : 820
Registration date : 2006-11-14

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Thu Feb 08, 2007 10:26 am

ape akibatnya??? Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fynazcute
Sepet
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 1098
Age : 33
Registration date : 2006-10-09

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Thu Feb 08, 2007 9:47 pm

tu laa akibat nyer!

_________________
Pengemis Cinta Ilahi
www.myspace.com/iqman
Back to top Go down
View user profile http://legendclub.editboard.com
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Thu Feb 08, 2007 10:45 pm

akibatnya ngak tahu..
tpi ktawa je la!!!
har3...
Back to top Go down
View user profile
fYnaz_cUte
Otai Legend
Otai Legend
avatar

Female
Number of posts : 820
Registration date : 2006-11-14

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Mon Feb 12, 2007 10:38 am

ape akibatnye iqman??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fynazcute
azira_31 (legend)
Super Legend
Super Legend
avatar

Female
Number of posts : 1502
Age : 32
Localisation : Damansara
Registration date : 2006-11-24

PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   Tue Feb 13, 2007 5:57 am

bedal je
tunggu iqman bertahun2 la
hmmm..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cd Pe Niy...?   

Back to top Go down
 
Cd Pe Niy...?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legend Club :: Trash-
Jump to: